Opinionsblogg

Mobilerna svenska folket helst vill ha!

Vilka mobiler vill vi svenskar helst ha om vi får önska fritt? Förmodligen skulle de flesta sagt iPhone 7 och det är ingen överraskning att den lägger sig på plats ett. Listan jag har tagit fram baserar sig på de mobiler vi söker efter mest på prisjakt. Vilken av de här mobilerna vill du helst ha?

 

1. Apple iPhone 7

Som sagt, inga konstigheter, Apple har den populäraste mobilen. IPhone 7 lyckades på prisjakts lista inte bara nypa förstaplatsen utan tog även 5:e platsen men då med iPhone 7 modellen med 128 GB minne. IPhone 7 är inte bara en väldigt populär mobil utan en mobil som faktiskt är riktigt bra, den är bland annat vattentät och har en av mobilvärldens bästa kameror.

 

Pris: Från 7449 kronor.

 
 

2. Apple iPhone 7 plus

Apple lyckades även med att göra den näst populäraste mobilen. IPhone 7 plus är likadan som vanliga iPhone 7 men är större, har större batteri och en mer avancerad kamera. Det som var lustigt var att modellen med 128 GB genererade fler sökningar än modellen med 32 GB. Är du tveksam vilket minne som passar dig bäst så kan jag säga att 32 GB räcker för i princip alla.

 

Pris: Från 8785 kronor.

 
 

3. Samsung Galaxy S7 edge

Inte helt oväntat är det Samsung som är närmast Apple på listan. Personligen gillar jag verkligen Samsungs nyaste mobiler då de har ruskigt bra kameror och en svårslagen batteritid. S7 edge har egentligen allt man kan tänka sig och är precis som iPhone 7 vattentät. Dessutom kostar den inte riktigt lika mycket.

 

Pris: Från 6290 kronor.

 
 

4. Samsung Galaxy S7

S7 edge är en ganska stor telefon och vill du ha en telefon i normal storlek får du köpa S7 istället. Telefonerna har samma kameror, processor och så vidare, men skiljer när det gäller en större skärm hos edge och ett större batteri hos edge. Dessutom är priset nästan 1 000 kronor mindre om du väljer vanliga S7.

 

Pris: Från 5399 kronor.

 
 

5. Huawei Honor 8

Inte trodde jag att Honor 8 skulle komma redan på plats 5. Honor 8 är visserligen en telefon som är väldigt svårslagen när det gäller vad man får för pengarna, men Huawei är inte ett så välkänt varumärke. Vill du ha en snygg och modern telefon men ändå vill slippa betala mer än 5000 kronor så har Huawei den perfekta lösningen.

 

Pris: Från 3991 kronor.

 
Foto: Simon Eriksson
 

Kommentarer

Kommentera