Opinionsblogg

Nya Oneplus 3T!

Precis när jag köpt min Oneplus 3 ska det självfallet släppas en bättre version. Den nya versionen kallas 3T. Det är i princip samma telefon som Oneplus 3 men med lite bättre saker inuti och med ett lite dyrare pris på 4300 till skillnad från 3700 som vanliga 3:an kostar. Oneplus 2 som börjar bli lite gammal tas nu bort ur sortimentet.

 
 

Vassare kamera

Tidigare ryktades det att 3T skulle få en kraftigt förbättrad kamera. Det stämmer men det handlar om selfiekameran som hoppar upp från 8 till 16 megapixlar. 3T har också fått en lite snabbare processor och ett minnesalternativ på 128 GB om inte de 64 som är standard räcker till.

 

Bättre batteritid

Vanliga Oneplus 3 har riktigt bra batteritid och framförallt en galet snabb laddning. I 3T har batterikapaciteten ökat med 13% så nu räcker batteriet ytterligare lite längre. Frågan är nu vilken mobil man ska ta. Jag personligen tycker att det är svårt att välja, 3T hade varit bra med tanke på batteriet. Frågan är dock om det är värt de extra pengarna. Förutom de skillnader jag nämnt är nämligen mobilerna identiska. Vilken hade du köpt?

 

Kommentarer

Kommentera