Opinionsblogg

2016 års mest populära appar!

2016 har varit ett år med många appar som slagit igenom, först och främst Pokémon Go men även endel andra appar. Google har nu presenterat en lista på sina mest populära appar under året och även vilka böcker, låtar och filmer som sålts mest från Google Play butiken.

 Appar:
 
1. Face Changer 2

En oerhört rolig app där du kan byta ansikten med en kompis, och en hel del annat skoj. Vill du publicera en rolig bild på instagram är det här den rätta appen att testa!

 
 

2. Lumyer - Photo & Selfie Editor

En app som hör till samma kategori som face changer 2. Lumyer är fullproppad med roliga funktioner för både selfies och videos.

 
 

3. Castbox - Podcast Radio Music

Appen för dig som vill ha underhållning on the go. I castbox finns förutom podcasts även ljudböcker och FM-radio, och allt är gratis!

 
 
 

Spel:

1. Pokémon Go

Inte någon stor överraskning att Pokémon Go kammar hem förstaplatsen. Det nytänkande spelet har blivit så otroligt populärt och det känns som att alla redan har testat det, förutom jag.

 

2. Clash Royale

Ett väldigt populärt spel som du säkert sett på någon reklam någon gång. Clash Royale kombinerar tower defense och multiplayer och är ett spel som kommer kunna underhålla dig länge.

 

3. Traffic Rider

Ett spel som bygger på en klassisk spelidé där du ska ta dig igenom trafiken utan att krocka. Det som skiljer traffic rider från många andra liknande spel är att det är mer realistiskt med verkligare bilar och ganska bra grafik.

 

 

Årets populäraste bok:

Deadpool Kills the Marvel Universe av Cullen Bunn.

 

Årets populäraste film:

Deadpool

 

Årets populäraste låt:

Stressed out med Twenty One Pilots

 

Årets populäraste TV-serie:

Game of Thrones

 

Kommentarer

Kommentera