Opinionsblogg

Mobilerna med bäst batteritid - topplista!

Batteriet i en mobil är en av grundstenarna för en riktigt bra mobil. Med andra ord så är det viktigt att tänka på hur bra batteri en mobil har innan du köper den. Vill du se vilka som hamnar på plats 1-7 så klicka här, resten av listan finner du nedan.

 8. Sony Xperia X Compact 

 

Är du ute efter en modern Androidmobil som är i det mindre slaget? Då är Xperia X Compact onekligen mobilen för dig. Förutom att den har den bästa kameran som någonsin suttit i en Sonymobil har den även en utmärkt batteritid. Detta är tack vare en kombination mellan en mindre skärm och ett kraftfullt batteri.

9. Samsung Galaxy S6 edge + 

 

 

Förra årets supermobil från Samsung börjar bli lite gammal. Men den är fortfarande en mobil av rang och det enda den egentligen saknar är vattentäthet. Att batteritiden är ruskigt bra tillsammans med en riktigt snabb laddning är såklart oerhört positivt. Tänk på att S6 edge + är riktigt stor, så vill du ha en normalstor mobil får du välja någon annan.

10. Samsung Galaxy J5 2016 

 

 

 

Samsung har många mobiler på listan, Galaxy J5 2016 är inte den bästa, men den billigaste! Även om designen på den inte riktigt håller måttet jämfört med dyrare mobiler är det faktiskt i övrigt en helt okej telefon. Priset ligger på runt 2 000 kronor.

11. Huawei P9 

 

 

 

Den kinesiska tillverkaren gör verkligen riktigt snygga telefoner. Dubbla kameror där den ena är en äkta monokromkamera(tar bilder i svartvitt) gör att du kan ta riktigt fina bilder. Ett bra batteri tillsammans med bra batterisparlägen gör även att P9 är vaken tills du sätter i laddaren nästa gång.

12. Samsung Galaxy S6 

 

 

Förra årets flaggskeppstelefon från Samsung är mobilen för dig som vill ha en väldigt komplett telefon men inte riktigt vill betala de stora summorna man får lägga ut för att få det absolut bästa. Det du kommer att gilla mest med S6 är kameran. Du kommer säkert också gilla batteritiden, snabbladdningen och de grymma batterisparlägena.

13. Samsung Galaxy S6 edge 

 

 

 I edge versionen av S6 får du precis samma saker, plus den kurvade snygga skärmen. Den börjar bli lite svår att få tag i, så vill du ha en får du slå till snart!
 

14. Huawei Honor 8 

 

 

Honorserien kombinerar snygg design i glas med prestanda som räcker och blir över. Precis som andra Huaweitelefoner får du dubbla kameror och även en bra batteritid. Huawei har även mycket specialfunktioner som du kan leka med.

15. Apple iPhone 6S 

 

 

 Förra årets supermobil har faktiskt blivit bättre i år eftersom Apple dubblade minnet och samtidigt sänkte priset. För cirka 6 000 kronor får du en mobil som är bra på det mesta och som kommer kännas modern länge!

Kommentarer

Kommentera