Opinionsblogg

Spotify till Samsungs klocka!

En av världens bästa smartklockor blev just mycket mer attraktiv. Samsung Gear S3 har sedan den släpptes varit bra på många sätt, bland annat till träning eftersom den till stor del kan ersätta telefonen. Något som däremot varit en liten hake är att möjlighet till Spotify utan att ha en mobil i närheten inte funnits, men detta är nu inte längre ett problem.

 

Med spotify-appen som släpptes förra veckan går det både att lyssna på musik direkt via klockan om du har ett trådlöst headset, och även att använda den som remote till mobilen. Vid användning av appen går det både att skriva in vilken låt man söker efter och att via s-voice säga vilken låt man vill höra. Med appen kommer också en widget till hemskärmen.


Fördelen med detta i praktiken blir om du exempelvis har wi-fi på gymmet, då kan du lämna mobilen i skåpet utan att lämna musiken i skåpet. Det finns dock en nackdel, du kan inte ha offlinelistor i klockan. Detta skulle kunna vara fullt möjligt att göra eftersom att klockan har ett minne som utan vidare problem borde kunna svälja i alla fall 400 låtar. Med andra ord hoppas vi att spotify jobbar på en lösning till detta!

Kommentarer

Kommentera